رسانه آمریکایی رادیوفردا به همه برنامه سازهای این رادیو ابلاغ کرده است که حتما باید به کنفرانس ورشو بپردازند و آن را برجسته کنند. فرشید منافی نیز مجبور بود قسمتی از برنامه ایستگاه فردا را به آن اختصاص دهد.
یلدا معیری به استفاده از عکسی که او گرفته در توئیت دونالد ترامپ اعتراض کرد زیرا معتقد است او و مردم ایران به خاطر سیاستهای دونالد ترامپ آسیب دیده اند. حال رادیوفردا که رسانه دولتی زیر نظر وزارت خارجه آمریکاست و حامی سیاستهای دونالد ترامپ، چه وضعی دارد؟
رادیوفردا به خاطر آنکه رسانه ای دولتی است، مجبور است مواضع و دیدگاه های دولتمردان آمریکا را منعکس کند، هرچند به نظر خودش ناجور بیاید! فی المثل توئیت جدید بولتون، که علی رغم شرکت میلیونی مردم در راهپیمایی بیست و دوم بهمن ماه، باز دولت آمریکا را حامی اراده ملت ایران میخواند!
در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی در ایران، روز قبل از بیست و دوم بهمن ماه، برنامه دریچه رادیوفردا باز هم به مظلوم نهایی برای بهائیان پرداخت. در متن زیر به تاثیر انقلاب اسلامی بر بهائیان پرداخته شده است.
نیوشا بقراطی تلاش کرد تا نشان دهد، بالاترین مقام در جمهوری اسلامی که همان ولایت فقیه است، جایگاهی شبیه شاه دارد. اما طبق قانون اساسی قبل از انقلاب، شخص شاه از هرگونه مسولتی مبری بوده است.
بیش از 15 سال است که رادیو فردا خود و مخاطبش را وعده و وعید می دهد که ظرف امروز و فردا حکومت اسلامی خواهد ترکید اما به کوری چشم دشمنان این نظام هر روز تناورتر از درختِ دیروز می شود و رو سیاهی ها می ماند برای ذغال.
فرشید منافی در برنامه آبدوخیاری ایستگاه فردا، مدعی شد که عراق پول برق صادر شده از ایران را نمی دهد. اما نگفت که نخست وزیر عراق در جریان دیدار با رئیس بانک مرکزی ایران در بغداد، تأکید کرد: عراق جزئی از سیستم تحریم علیه ایران نخواهد بود.
سیاست رسانه ای که رادیو فردا در مورد مسیح علینژاد دنبال میکند این است که قرار است افکار عمومی جامعه ایران بپذیرد: «علینژاد اکنون شخصیتی شایستهی همکاری مستقل با دولت آمریکاست». گزاره ای که دلایل زیادی علیه آن وجود دارد.
درحالی که همه رسانه های دنیا و بسیاری از سازمانهای بین المللی به اظهارات نژاد پرستانه دونالد ترامپ درباره کشورهای آفریقایی اعتراض کردند، رادیوفردا و برنامه دریچه که خود را حقوق بشری می داند، کاملا این ماجرا را نادیده گرفت. امروز هم رادیوفردا مواضع عفوبین الملل را در مورد ایران برجسته میکند ولی مواضع ...
درحالی که اصحاب قانون در ونزوئلا از مادورو حمایت میکنند و دیوان عالی ونزوئلا دولت مستقر را به رسمیت می شناسد، دولت آمریکا که خود را پلیس جهان می داند، دولت مادورو را غیر قانونی می داند، گویی معنای قانون در ذهن آمریکایی ها، معنایی متفاوت با ذهن دیگران دارد.
درحالی که بحران سیاسی در آمریکا به حدی رسیده است که امنیت ملی این کشور را مخاطره انداخته است، رسانه آمریکایی رادیو فردا تلاش کرد تا ایجاد مشکلات مربوط به امنیت سایبری را به گردن ایرانی ها بیندازد.